Vi vill ta med dig till en vacker plats på jorden, och till en vacker plats i dig själv

Bali februari

6 – 15/2 Vi bjuder in igen till vårt älskade Bali!

Den tropiska skönheten, genomgående spirituella atmosfären, varma kulturen och närande maten gör Bali till en perfekt plats för yoga och gå djupt med sig själv. Många åker hem med mer plats inuti och ett öppet hjärta.

Vi startar vår resa i retreatform precis vid havet i vår pärla på östkusten och avslutar i yogameckat Ubud, fyllt av tropisk grönska och härlighet. Vi åker till ett heligt vattentempel och möjlighet finns att vandra i bergen bland vattenfall.

Lärare: Anna Asplund och Ingela Borggren

Skärgården i vår

28/4 – 1/5 Äntligen har vi hittat en riktig pärla i Stockholms skärgård, på Väddö.

I vår möts vi i en 5-dagars retreat. Röda tråden är 2 genomgående yogapass varje dag, men vi möts även i dans och andra yogaelement.

Vi möts på en plats som även bjuder in till njutning, där vi kan fylla på med närande mat i en naturskön miljö. Retreatgården har strandtomt, med en bastu att gotta sig i tillsammans med uppfriskande dopp i havet.

Räkna med att komma hem både påfylld och detoxad.

Temat kommer vara att lämna vintern bakom sig och bjuda in vårljuset.

Mer info kommer men hör gärna av dig med en intresse-anmälan redan nu.

Lärare: Anna Sunesson och Angelika Schäfer

retreat i sommar

9 – 15 juli
Den klassiska sommar-retreaten med Anna & Anna

Vi har en vecka på oss att grunda med sköna yogaklasser, närande mat, härliga omgivningar och vila.

Yogan är en mix av bland annat aktiv embodied flow, mjuk sama yoga, vilosam yin- och restorative yoga, asana-teknik workshops, meditation och yoga nidra. Vi väljer i stunden vad som passar från mer än 20 års yogaerfarenhet vardera. De flesta dagar möts vi i en aktiv och en lugn yogaklass.

Välj om du vill göra en lugnare retreat på plats eller även passar på att ha lite semester i de vackra omgivningarna.

Lärare: Anna Sunesson och Anna Asplund

Sicilien höst -23

datum kommer
Vi känner ett enormt inre JAAA till att vara tillbaka på Sicilien igen och dela yogans vackra famn och denna överallt vackra ö:s värme och kultur.

Det kommer dock bli först hösten 2023.

Då är du välkommen till en plats att njuta på, där vi fyller på med långa yogaklasser och Siciliansk-Italiensk mat så god att du inte visste den finns (!). Vi kan vandra i Zingaro nationalpark utmed havet, som fortfarande är ljummet.

Detta är en retreat som vi ibland kallar ”yoga semester”, med den pittoreska byn Scopello nära för en cappucino. Du väljer själv om du vill stanna på centret och i naturen eller om du vill cykla runt och utforska omgivningarna på dagarna.

Lärare: Anna Sunesson och Sicilianska Elisa Maran

”You cannot will to love because love is not an action. It is something you discover within yourself.”
– Swami Daya