[vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1493154724989{border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 50px !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column width=”3/4″ offset=”vc_col-lg-8 vc_col-md-12″ css=”.vc_custom_1455193113785{padding-right: 5% !important;}”][mkdf_section_title title=”Anna & Anna välkomnar dig!” title_color=”” title_text_transform=”” title_text_align=”left” margin_bottom=”” title_size=”medium”][mkdf_section_subtitle color=”” text_align=”left” text=”Anna och Anna är grundare av Yatra Yogaresor samt yogalärare och -guider under resorna. Under 2021 välkomnar vi även Petra Kalla, Jenny Viktorsson, samt Maria Grazia Ferrera till teamet.. Vi förenar alla kärleken till yogan med entusiasm för att möta nya kulturer på ett hållbart sätt. Vi är världsresenärer sedan barnsben och kan se värdet både av att möta nya miljöer och att komma iväg från vardagen och vara med om det där “lilla extra”. Vi önskar dela en yoga som kommer från hjärtat och som kan inspirera till ett liv i mer harmoni.” width=””][vc_empty_space height=”20″][mkdf_section_subtitle color=”” text_align=”left” text=”Om att yoga med oss
Vi har tillsammans en bred erfarenhet av yoga där vi praktiserat yoga i mer än 15 år i olika stilar för flertalet lärare. Därför kan vi möta en bred grupp elever, både i mjukare och aktivare yogaklasser. Vi har en bredd av yogalärar- och yogaterapi- utbildningar i ryggsäcken, och idag utbildar vi även nya yogalärare. På våra retreater och resor möts vi i dagliga yogaklasser, ofta minst två.
Det kan även ingå element som pranayama (andningsövningar), japa (upprepande av mantra), intentionsbord, yogaterapi och meditation, samt inspirera till hur yoga kan vara en hållbar och hälsosam livsstil. Vi studerar även vedanta, klassisk Vedisk filosofi; läran om att du är hel och komplett precis som du är.” width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row content_width=”grid” content_aligment=”center” css=”.vc_custom_1493154739143{padding-top: 50px !important;padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1493154781073{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_single_image image=”4903″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]

Anna Sunesson

är Sama, Yin, Restorative och Hatha Vinyasa  -yogalärare. Som 19-åring åkte Anna till Indien och mötte yoga och meditation. Sedan dess är yoga en central del i hennes liv, både på och utanför mattan. Hon lever yoga inspirerar gärna till hur yoga kan vara en välgörande livsstil.

Anna undervisar intuitivt och är närvarande med sina elevers behov i centrum. På en Samayoga-klass kan du få möta till exempel hjärtöppnande mjuka flöden, klassiska yogapositioner i både nyskapande och ursprunglig form, core-stabilitet och skön avspänning.

Anna bor i Hölö ca 45 minuter söder om Stockholm, och är vid sidan av yogan en passionerad ekologisk trädgårdsmästare med en stor kärlek för vår planet.

Idag undervisar jag en yoga som på ett mjukt men effektivt sätt tar hand om både kropp och sinne, samt både bygger upp och stressar av. Men jag ser också värdet av att guida in till hjärtat och magcentrat. Hjärtat för att vila i att vi är helt okej som vi är. Magen för att det finns en sån kraft att hitta där, till riktning i livet.

För mig är yoga så mycket mer än det vi gör på mattan. Det är mina attityder till mig själv, till livet och andra människor. Det är vad jag äter, dricker, säger, tänker och gör. Det är en livsstil där ahimsa (”non hurting”) är i centrum. Yoga är att vara nöjd med livet precis som det är, i mig själv och med mig själv, utan att behöva yttre orsaker till livsglädje.

Jag kan ärligt säga att yoga, meditation och vedanta har gjort en stor skillnad. För varje år som går kan jag mer slappna i kroppen och mig själv, och vila i tillvaron precis så som den är.

Urval av utbildningar:
Samayoga Lärarutbildningen (Sky Akasha)
Yin och Restorative Yoga Lärarutbildningar (Magdalena Mcweld)
Yogaterapi (Med. Dr. Ganesh Mohan)
Tidigare studier i och praktiserande av Sivanandayoga, Iyengaryoga, ayurveda och Buddhistisk meditation.
Kraniosakral-terapi (Med. Dr. Leonid Soboleff)

11 år av vedanta-studier = livsvisdom (Swami Dayananda, Swami Vagishananda, Radha)

Sedan 8 år tillbaka en del av teamet bakom och lärarna på Samayoga Lärarutbildningen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4902″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_empty_space][vc_column_text]

Anna Asplund

är anusarainspirerad hathayogalärare, embodied flow utbildad, mediyoga intruktör och yinyogalärare. Anna mötte yogan för 20 år sedan och det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan dess har yogan varit en central del av hennes liv och resan har flödat vidare genom många olika former av yoga. Anna fascineras av och älskar rörelse i olika former och förutom yogan berikas livet av dans, kontaktimprovisation och träning. Hon har varit med och drivit yogastudios i Göteborg och Skåne. Hennes hathayoga klasser är ofta lekfullt fysiskt aktiva med fokus på teknik och styrka kopplat till närvaro och andning. Hon väver också in tekniker och närvaro från Embodied flow med inspiration från body mind centering.

Anna bor numera i Skåne med familj och barn. Hon driver det svenska klädmärket “Saprema of Sweden” som är en av skandinaviens största yogaklädmärken. Hon har sidoverksamhet som doula och massör och har tidigare arbetat som leg. Sjuksköterska inom vården i Sverige.

“Yogans värld är så rik och mångfasetterad och jag önskar i min undervisning att bjuda in till både fysiskt stärkande, läkande asana utövning och tekniker för djupare närvaro och lugn i sinnet. Min önskan är att du ska känna dig sedd av mig som lärare och uppleva djupare närvaro i dig själv när klassen är över. Jag vill bjuda in till att leva yogan även utanför mattan, att möta livet som det är med ett öppet hjärta och omfamna hela spektrat av dig med respekt och ödmjukhet. Jag leder klasser i yoga men tror egentligen inte att det finns lärare och elev -vi lär alla av varandra.

Urval av utbildningar:

Anusarainspirerad Hathayoga lärarutbildning 200 h (Yoga Buddhi)
Embodied Flow Yogateacher training 200h (Tara Judelle & Scott Lyons)
YinYoga Lärarutbildning (Magdalena Mcweld)
Mediyoga instruktörsutbilning (Mediyoga institutet)
Andra utbildningar och praktiserande inom Ashtangayoga, Iyengaryoga, Body Mind Centering, Anusarayoga med bla Sianna Sherman och Samayoga.

15 år av vedanta-studier = livsvisdom ( Swami Vagishananda, Radha)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4012″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row content_width=”grid” css=”.vc_custom_1493154724989{border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 50px !important;border-left-style: solid !important;border-right-style: solid !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-style: solid !important;}”][vc_column width=”3/4″ offset=”vc_col-lg-8 vc_col-md-12″ css=”.vc_custom_1455193113785{padding-right: 5% !important;}”][mkdf_section_title title=”Några röster om oss och våra resor.” title_color=”” title_text_transform=”” title_text_align=”left” margin_bottom=”” title_size=”medium”][mkdf_section_subtitle color=”” text_align=”left” text=”Anna, 33 år:
”Den bästa resa jag gjort och bland det bästa jag gjort för mig själv. Har fått uppleva magiska platser tillsammans med otroligt fina människor. Jag har utvecklats i yogan, fått vara med om spännande äventyr och ätit fantastisk mat. Jag har kunnat släppa taget om saker som suttit långt inuti mig och jag har fått verktyg hur jag ska fortsätta jobba med mitt inre då jag kommer hem.”” width=””][vc_empty_space height=”20″][mkdf_section_subtitle color=”” text_align=”left” text=”Helena, 57 år:
“Detta är tredje gången som jag upplever samma känsla av vacker påfyllnad, ett inre lugn och glädje, som bär mig när jag kommer hem till Sverige, under den mörka kalla årstiden framför allt. Det är en fantastisk yogaresa där Annorna har ett väl genomtänkt och avvägt program för oss alla deltagare. Gruppen har varit fantastisk detta 3:e år och alla har blomstrat så vackert.”” width=””][vc_empty_space height=”20″][mkdf_section_subtitle color=”” text_align=”left” text=”“Otroligt välorganiserad resa. Jag kände mig omhändertagen och sedd, redan innan resan startade. Mitt yogaintresse har ökat, och jag hoppas kunna åka på en tur till med Annorna.”
” width=””][vc_empty_space height=”20″][vc_empty_space height=”20″][/vc_column][/vc_row]