Top
 

Vision

Vision

Vår vision är enkel. Vi vill ta med dig på en resa både till en vacker plats på jorden, och till en vacker plats i dig själv. Med vår långa erfarenhet av yoga tar vi med våra deltagare till väl utvalda platser världen över. Miljöer där vi är omhändertagna för att kunna gå djupare in i yogans värld och samtidigt ha förutsättning att må gott i kropp och själ.

Vi väljer ut platser och retreatcenter som vi upplever har det där lilla extra. Ofta ligger de nära natur och vatten. Harmoniska ställen som stödjer yogautövande och välmående.

Vi förmedlar en yogapraktik där du ges chans till att gå djupare med dig själv. Vi möts flera gånger om dagen i både aktiva och lugna yogaklasser. Utöver det delar vi andra yogiska element som till exempel meditation, andningsövningar, mantran och filosofi. Självklart serveras hälsosam mat under resorna!

Yoga är ett sätt att leva i harmoni med dig själv och med världen. Vi vill inspirera till ett hälsosammare liv, både inuti och utanför. När du kommer hem hoppas vi att du känner dig balanserad och påfylld med energi och inspiration.