Top
 

Team Bali

För att göra din upplevelse av Bali så rik som möjligt har vi bjudit in några av våra vänner för att dela det som får deras hjärtan att sjunga.

När vi får lov att dela det som vi verkligen brinner för så händer ofta någonting magiskt. Vi får den där extra glimten i ögat och sköna känslan i magen. Vi har så många vackra vänner på Bali som är passionerat intresserade inom olika områden. Vi känner oss hedrade att kunna välkomna dem som gästlärare och samarbetspartners under våra resor. Beroende på om du följer med i januari eller februari så kommer det variera lite vem som är med oss. läs mer om våra vänner nedan.

Vårat team

mkdf-team-image

Ingela Borggren

På Bali möter vi sprudlande Ingela Borggren “Pinglan på Bali”. Hon bor på Bali sedan flera år och har en unik förståelse för och kunskap om dess samhälle och kultur. Pinglan, balinesiska Bruce  och deras team guidar oss under båda resorna till ett traditionellt vattentempel.

För er som vill kan ni också följa med på en vandring genom djungel till många olika vattenfall.

För er som följer med i februari erbjuder vi en cykeltur genom risfält och byar. 

mkdf-team-image

Sharada Angerer

Sharada är med oss som gästlärare under resan i februari. Hon håller klasser där vi fördjupar oss i olika yoga element som till exempel vedisk filosofi (vedanta), mantran och ritualer.

“Vedanta says, you are full and complete, here and now. A mirror in words that reveals my real face. That I am whole and limitless is worthy to be discovered, it lets my heart relax in unconditional love and self-acceptance.  We all seek happiness and security. Vedanta says, I am the source. I am what I seek. Here and now.”

mkdf-team-image

Jenny Solberg

Jenny är vår yogiska super-kock. Hon älskar att laga välsmakande hälsobringande mat som får oss att känna oss levande, friska och glada. Räkna med mustiga grytor, fräscha sallader och raw choklad som får munnen att vattnas. Hon driver bloggen “The Sacred Cookbook” – hälsosam mat för livfullt levande, med värdet av att ta hand om Moder Jord (och alla levande varelser).
Hon var med oss under resorna 2017 och vi hoppas att hon kan vara med oss även 2018.