Top
 

Röster om Sicilien

Sicilien retreaten är alltid speciella – både fulla med njutning och djup i yogan.  Nedan hittar du några citat och omdömen från deltagare.

Sicilien så vackert med närheten till det skimrande havet ! Tänk att få väcka kroppen med yoga ute på terassen när solen går upp på morgonen, och ner på eftermiddagen, med utsikt över havet - MAGISKT! Fantastisk vecka med jättegod mat o tillsammans med så omtänksamma och fina människor. Nu återvänt till hösten här hemma fylld av ny energi, lugn o balans. En resa som jag alltid kommer minnas!

Resan är fylld av upplevelser av Siciliansk natur och mat. Inre upplevelser i form av kärleksfullt ledd yoga. Maten är FANTASTISK, en upplevelse i sig. Gott med yoga både morgon och eftermiddag och bra med olika inriktning.

En fantastisk resa med yoga, mat, lugn, härliga människor och magiska platser. Jag har fått möjlighet att landa i ett lugn men också uppleva den sicilianska kulturen. Jag har fått möjlighet att i kärlek skala av lager och släppa på spänningar - fantastiskt.

En resa för alla sinnen, för kropp, själ och ande, till en sagolik plats där naturens andliga krafter från hav och berg, sol och värme är en grund. I en färgstark kultur med kulinarisk matlagning, råvaror som är närplockade i tid och rum, ges välmående i kroppen, och en harmoni till yoga och meditation. Yoga och meditation i varsam tillåtande mjukhet andas kärlek. En rik resa inåt med sig själv blir ackompanjerad av naturens rikedom. Micro och makro, yin och yang i balans.

För mig har resan inneburit en stor upplevelse. Jag har upplevt yogan grundande, lugnande, stimulerande och mycket stärkande. Annas morgonövningar och morgontal - i sång har väckt dagen till liv med hoppfullhet och ro. Jag var oerhört sliten, trött och ledsen när jag kom, och har upplevt dessa morgnar som små solstrålar som ökat i styrka och värme efter hand som minuterna och dagarna gått... Även de morgnar jag sovit förbi och vaknat till "Shanti shanti shanti" har sången påverkat mig och givit lugn och hopp för dagen. Marias yogapass har också varit mycket mycket fina: Svettiga ansträngande men också tillåtande och hon har varit inlyssnande och förmedlat så mycket hopp, tilltro och kärlek genom sitt sätt att undervisa och i hela sin varelse. En händelse som påverkade mig mycket var massagen med Elisa, jag saknar ord för den upplevelsen. Genom hennes närvaro, lyssnande mjuka händer gjorde jag en resa genom livet som berörde mig djupt. Jag kände mig mycket trygg och hållen av henne. Och efteråt len, vitaliserad och som en ung människa, nästan som ett barn.