Top
 

x Röster om Kroatien

Vi är så tacksamma för alla som följt med oss på retreats de senaste åren. Nedan hittar du några citat och omdömen från deltagare på resan till Kroatien 2017.

“En otroligt fin inre resa i en makalöst fin inramning. En yogaresa och retreat full av vördnad, kärlek, ömhet, öppenhet och acceptans, på en sagolik plats och fantastisk mat. Något för alla sinnena. Kärlek på alla plan. En resa där dagarna är ofattbart fyllda med upplevelser, inre processer i en kärleksfullt hållen miljö. Att få uppleva styrkan i en ritual vid stranden med att släppa taget om något i ens liv och göra plats för att bjuda in något nytt var en otroligt fin upplevelse. Att få möjligheten att uppleva hur specifika ord och symbolik kan träffa ens inre känslor var otroligt starkt och välgörande. Resan har givit mig en stabilare grund, helande kraft, en tro på mig själv och verktyg / sätt att hantera vardagen bättre. En påminnelse om att prioritera och ge tid till det viktiga i livet, i samspel med sig själv och nära/betydelsefulla relationer.”

“En nydelig yogareise for kropp og sinn. Fantastisk plass, god mat, masse yoga och yogavisdom, morgenyoga vid stranden eller med utsikt över olivetraerna. Supre, varme och omtanksamme yogalaerere.”

“Yogaretreat centret är en helt fantastisk plats och den värme och genuinitet som värdparet som har retreaten ger är utom denna värld. Det kändes som att hamna i paradiset. Om du är ute efter en resa som kombinerar sol, bad, natur med yoga är det precis vad du får. För mig har den öppnat upp för att våga resa själv, och jag känner ett lugn i kroppen som jag tar med mig hem i höst.”

“Fantastiskt avslappnande och inspirerande resa i allt från soluppgångar på stranden till att hitta en djupare yoga practise och förståelse i varför man tog sig hit - och varför man vill stanna kvar i känslan. Underbart inlyssnande lärare i en varm stämning.”

Emily, resenär Kroatien 2017

“Magiskt! Jag åkte själv för första gången i mitt liv med redan första kvällen hörde jag till i gruppen. Att vara för sig sjä lv och ändå tillsammans har gått som en röd tråd genom hela resan.”

Mia, resenär Kroatien 2017

“Som alltid med Anna och Anna skapas magi. Finns ett liv före första resan med Yatra Yogaresor och ett efter. Inget blir någonsin detsamma igen. Du får tillträde till en värld som annars varit stängd.”

Helena, 40 år, resenär Kroatien 2017

"En uke med relativt rolig yoga og tid for introspektion og meditasson. Stedet er velig fint och stranden, som er flott og ikke overfylt av mennesker, ligger like i naerheten. Naturen og området passer fint til å gå tur, og finne roen. Man blir godt ivaretatt av begge “Annane” og stedet ligger skjermet nok til at man blir godt kjent med alle i gruppen. Programmet er blandet, og man laerer en del teknik, pusteövelser og metoder for å tenke konstruktivt om seg selv og sitt liv. Yoga er grei å fölge, selv uten så mye erfaring."

Vera, 36 år, resenär Kroatien 2017

"För mig har resan inneburit personlig utveckling där jag fått verktyg för att gå in i mig själv och hantera mitt känsloliv på ett positivare sätt. Jag åkte på resan för att utmana mig själv och förhoppningsvis under resans gång bli lugnare och tryggare i mig. Allt med resan har varit över förväntan och jag är så tacksam för att jag åkte och för att jag åkte med just Anna och Anna. Det är svårt att beskriva det själsliga djupet som resan lett till med Annornas fantastiskt kloka, genuina och hjärtliga hjälp. Resan måste helt enkelt upplevas! Jag ser den som en investering i mig för att livet ska bli lättare att leva."