Top
 

Röster om Bali

Vi är så tacksamma för alla som följt med oss på retreats till Bali de senaste åren.  Nedan hittar du några citat och omdömen från deltagare.

“Denna resan har för mig varit helt fantastisk. Att med hjälp av yogan kunna prestera så mycket och även kunna gå genom rädslor med hjälp av yogan. Alltid spännande att vara på retreat bland härliga människor som älskar yoga.”

“Ni har gjort ett fantastiskt fint arbete med att få ihop resan så här fint. Kan nog knappast bli bättre!”

“Det har varit en mycket omväxlande resa med ett gediget program med så mycket mer än fysisk yoga. Att ni vävt in så mycket har berikat mig och givit mig ledtrådar i livet. Jag har också fått starka upplevelser och närmat mig klarhet till saker som finns i livet <3 Ni har verkligen varit så fina och gett mig nya nycklar både vad gäller yogan och Bali som är en fantastisk plats. Jag är djupt tacksam! “

“Hej kära Annor! Jag ville bara igen säga tack för resan! Själva resan var ju fantastisk med all yoga, pranayama, få se Bali och vara i värmen, maten… Men det absolut bästa var att komma hem och förstå hur mycket som gjort skillnad inte bara för stunden utan fortsätter att verka i vardagen - precis som jag hoppats! Jag kan ärligt säga att jag har inte mått såhär bra någonsin! Jag tror att det främst är alla andningsövningar så nadi shodana vågar jag inte sluta med! Kosten gör nog också betydlig skillnad så jag äter inget socker alls nu. Piggare och lyckligare utan:-) Varma hälsningar Kristina”

“En genuint annorlunda resa med två väldigt engagerade, inspirerande och kunniga kvinnor. Platsen, Bali, helt fantastisk! Du blir helt och fullt omhändertagen och kan slappna av.”

“Underbart, kommer ta sin tid att smälta och se vad som kommer att generera i min framtid. För stunden har den inneburit total avslappning från vardagen hemma, gett kraft och energi samt glädje och inspiration.”

"Att åka på yogaretreat med Anna och Anna är magiskt på många plan. Båda två är så kunniga i yoga och guidar klasserna från hjärtat. Det är tryggt och tillåtande. Båda två har stor erfarenhet av Bali och visar oss sina absoluta guldkorn - många som man själv inte skulle ha hittat. Att åka på yogaretreat med Anna och Anna är att komma till paradiset på jorden, och även att hitta paradiset inom sig själv."

Heléne, resenär 2015, 2016 och 2017

"En suverän resa, långt utanför mina förväntningar. Den har bjudit in mig att blomma ut och fira livet helt och fullt. Bali är en lite magisk ö. Vi fick vara med på godbitarna och insupa havet, djungel och vattenfall, turkosblå badvik med rev och allt djurliv och lantlivet bland risfälten. Vi har haft långa sköna utvecklande yogapass och god eko vegomat. I’m in heaven. Om du vill unna dig en resa för att stärka dig på alla plan i livet så är det här det bästa alternativet i underbart vacker Bali feeling och med sköna inspirerande yogis. Alla får en yogabuddy även om man reser själv. Tack från djupet av mitt hjärta! Detta har förändrat mitt liv. Denna fina gemenskap och fina kärleksfulla stunder att vila i. Min sal har fyllts på och jag åker tryggt hem. Namaste” /Marie, resenär februari 2017

“En helt fantastisk resa där jag har mått så bra och också startat reflektera mera över livet hemma och hur jag vill leva mitt liv. Jag är också så tacksam över att ni har delat Bali med oss, dvs att det inte bara har varit yoga utan massa andra skojsigheter. Yogapassen har varit superhärliga pga er!”